הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי עץ פרוסים לפרוסות (עגולות )ונקיים (ללא קליפה וגרעינים) .
לבלילה:
½1 כוסות קמח תופח
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 אשל או שמנת או יוגורט
קורט מלח.
לרוטב חמוץ מתוק:
5 כפות סוכר
4 כפות חומץ (הדרים)
4 כפות מיץ אננס
½ כוס מים
¾ כף עמילן תירס
אופן ההכנה
מערבבים היטב רק את חומרי הבלילה, טובלים פרוסות התפוחים ומטגנים.
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק:
מרתיחים את חומרי הרוטב וממשיכים לבשל עוד 2 דק' לאחר הרתיחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון