חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וקל ומאוד טעים
דגים ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וקל ומאוד טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי נסיכת הנילוס או כל דג אחר שאוהבים
2 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח
½2 כוסות מים
5-6 שיני שום כתושות
1 כף כמון
פטרוזיליה קצוצה או כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
לשים, במחבת רחבה, שמן+ רסק + פפריקה מתוקה וחריפה ומלח לערבב ולטגן מעט,
להוסיף ½1 כוסות מים ושיני השום ולבשל על אש גבוהה כ-10 דקות.
להוסיף עוד 1 כוס מים להביא שוב לרתיחה ולהוסיף כמון לסדר את הדגים ברוטב ולבשל
על אש נמוכה כ-45 דקות.
בסוף הבישול להוסיף פטרוזיליה או כוסברה.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון