חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זלאביה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ופשוט להכנה
זלאביה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ופשוט להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½4 כוסות קמח
¼2 כוסות מים
½1 כפיות שמרים
½1 אבקת קורנפלור
לרוטב:
4 כוסות סוכר
3 כוסות מים
אופן ההכנה
מעררבים היטב את חומרי הבצק ומניחים מכוסה לתפיחה (כשעה)
מרתיחים שמן לטיגון עמוק, זורקים פנימה כמות של כפית מהבצק, מוציאים בעזרת
כף מחוררת כאשר מזהיב, כך עושים עם יתר הבצק.
מכינים את הרוטב: בסיר יוצקים את חומרי הרוטב ובוחשים עד להמסה.
מניחים את הזלביה על צלחת הגשה ויוצקים עליהם מהרוטב עד לספיגה מוחלטת.
טעים...
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון