הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½4 כוסות קמח
¼2 כוסות מים
½1 כפיות שמרים
½1 אבקת קורנפלור
לרוטב:
4 כוסות סוכר
3 כוסות מים
אופן ההכנה
מעררבים היטב את חומרי הבצק ומניחים מכוסה לתפיחה (כשעה)
מרתיחים שמן לטיגון עמוק, זורקים פנימה כמות של כפית מהבצק, מוציאים בעזרת
כף מחוררת כאשר מזהיב, כך עושים עם יתר הבצק.
מכינים את הרוטב: בסיר יוצקים את חומרי הרוטב ובוחשים עד להמסה.
מניחים את הזלביה על צלחת הגשה ויוצקים עליהם מהרוטב עד לספיגה מוחלטת.
טעים...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון