חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סוגי מילוי לאמפנדס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבסיס לאמפנדה: 1 ק"ג קמח, 4 כפות שמרים יבשים, חצי כפית מלח, 3 כפות סוכר ומים לפי הצורך. המתכון גם אקטואלי לבסיס של פיצה. קיפול האמפנדס ננעשה בצורה הזאת: יוצרים עיגולים בקוטר של 3-4 ס"מ (אפשר עם קערית), מניחים מהתערובות באמצע העיגול וסוגרים לחצי עיגול. כדאי להדק את דפנות הבצק עם שיני מזלג או למקצוענים בקיפולים. אחרי המילוי למרוח בביצה ושומשום ולאפות בחום של 160-180 מעלות. כייף לעשות עם הילדים.
סוגי מילוי לאמפנדס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבסיס לאמפנדה: 1 ק"ג קמח, 4 כפות שמרים יבשים, חצי כפית מלח, 3 כפות סוכר ומים לפי הצורך. המתכון גם אקטואלי לבסיס של פיצה. קיפול האמפנדס ננעשה בצורה הזאת: יוצרים עיגולים בקוטר של 3-4 ס"מ (אפשר עם קערית), מניחים מהתערובות באמצע העיגול וסוגרים לחצי עיגול. כדאי להדק את דפנות הבצק עם שיני מזלג או למקצוענים בקיפולים. אחרי המילוי למרוח בביצה ושומשום ולאפות בחום של 160-180 מעלות. כייף לעשות עם הילדים.
הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי בשר:
- חצי ק"ג בשר טחון (טיפ-אם נשאר מהתערובת אפשר להקפיא ולהשתמש בו כרוטב למקרונים)
- קופסה קטנה של רסק עגבניות
- בצל בינוני קצוץ.
- מלח, פלפל ואבקת מרק.
מילוי פרחי כרובית וברוקולי:
- חצי כרובית בינונית מבושלת, מסוננת ומרוסקת לפירה
- ראש ברוקולי שלם (הם בדרך כלל בינוניים) מבושל, מסונן ומרוסק לפירה
- 1 תפוח-אדמה גדול מבושל ומרוסק לפירה
- מלח, פלפל, אבקת מרק ומעט כורכום
מילוי גבינות:
- קופסת גבינה בולגרית מכל הסוגים מסוננת ומרוסקת גס
- חצי קופסת קוטג
- 100-200 ג"ר גבינת קשקבל או כל גבינה קשה מגוררת
- מעט טימין קצוץ ופלפל לבן (אין צורך במלח בגלל הגבינה הבולגרית)
- ביצה אחת שלמה
מילוי טונה:
- 2 קופסאות טונה מפוררות מסונן מהשמן (טונה מקופסת שימורים).
- מעט זיתים מגולענים ופרוסים. (אפשר ירוק ואפשר שחור).
- כוס גרעיני תירס מסוננים (קופסת שימורים)
- קטשופ למריחת הבצק או רסק עגבניות (תבלינים להוסיף רק ברסק עגבניות)
מילוי תפו"א:
- 3 תפוחי-אדמה בינוניים מרוסקים לפירה
- ביצה שלמה
-מלח, פלפל שחור, אבקת מרק ומעט כורכום
אופן ההכנה
למילוי הבשר:
- מטגנים את הבצל לצבע זהוב ומוסיפים את הבשר.
- אחרי אידוי מי הבשר מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים עם חצי כוס מים ומבשלים לרוטב סמיך וטעים.
למילוי פרחי הכרובית והברוקולי:
- מחברים את החומרים לתערובת אחידה ומוסיפים את התבלינים.
למילוי גבינות:
- מחברים את כל חומרי הגבינה, מוסיפים את הטימין והתבלינים ובסוף את הביצה לתערובת אחידה.
למילוי הטונה:
- מחברים את הטונה, הזיתים והתירס לתערובת האחידה.
- את הקטשופ מורחים על הבצק לפני מילוי הטונה.
למילוי תפו"א:
- מחברים את החומרים לתערובת אחידה ומוסיפים את התבלינים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון