הוראות הכנה
מרכיבים
- 10 ביצים
- 5-7 תפוחי-אדמה בינוניים מגוררים סחוטים מהמים
- בצל אחד מגורר סחוט מהמים
- צרור של פטרוזיליה קצוצה
- צרור כוסברה קצוצה
- חצי צרור שמיר (עניין של טעם)
- מלח, פלפל לבן, אבקת מרק וכוסברה יבשה (או כמון)
אופן ההכנה
- מערבבים את תפוח-האדמה, הבצל, הירק הקצוץ, התבלינים והביצים.
- מחממים סיר טפלון עם מעט שמן.
- שופכים את כל התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית למשך 10-15 דקות כשהסיר מכוסה.
- בודקים את התערובת עם היא מוצקה באמצע. במידה ולא משאירים עוד 5 דקות
- עם הפשטידה מוכנה באמצע, לוקחים צלחת שהיא רחבת שוליים גדולים מהסיר והופכים את הפשטידה.
- מחליקים את הפשטידה ההפוכה בחזרה לסיר ומבשלים עוד כ-10-15 דקות נוספות כשהסיר מכוסה עד שהפשטידה מבושלת באמצע.
- להגיש בצלחת בתוספת יוגורט עם עירית ומעט מלח ופלפל שחור וסלט ירקות
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון