חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פופאי ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה, ניתן לחלק את התערובת ולטגן מהן חביתות אישיות. למרות שאין בפשטידה תרד, יש בה הרבה ירק לא פחות טעים.
פשטידת פופאי ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה, ניתן לחלק את התערובת ולטגן מהן חביתות אישיות. למרות שאין בפשטידה תרד, יש בה הרבה ירק לא פחות טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 10 ביצים
- 5-7 תפוחי-אדמה בינוניים מגוררים סחוטים מהמים
- בצל אחד מגורר סחוט מהמים
- צרור של פטרוזיליה קצוצה
- צרור כוסברה קצוצה
- חצי צרור שמיר (עניין של טעם)
- מלח, פלפל לבן, אבקת מרק וכוסברה יבשה (או כמון)
אופן ההכנה
- מערבבים את תפוח-האדמה, הבצל, הירק הקצוץ, התבלינים והביצים.
- מחממים סיר טפלון עם מעט שמן.
- שופכים את כל התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית למשך 10-15 דקות כשהסיר מכוסה.
- בודקים את התערובת עם היא מוצקה באמצע. במידה ולא משאירים עוד 5 דקות
- עם הפשטידה מוכנה באמצע, לוקחים צלחת שהיא רחבת שוליים גדולים מהסיר והופכים את הפשטידה.
- מחליקים את הפשטידה ההפוכה בחזרה לסיר ומבשלים עוד כ-10-15 דקות נוספות כשהסיר מכוסה עד שהפשטידה מבושלת באמצע.
- להגיש בצלחת בתוספת יוגורט עם עירית ומעט מלח ופלפל שחור וסלט ירקות
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון