חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף עים ריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף עים ריבת בצל. השילוב בין הבצל המקומל והכבד עם מהקלסיקה של המטבח המעודן brאם יש צורך בכשרות אזיי יש לטגן הכבדים.
כבד עוף עים ריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף עים ריבת בצל. השילוב בין הבצל המקומל והכבד עם מהקלסיקה של המטבח המעודן brאם יש צורך בכשרות אזיי יש לטגן הכבדים.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 כבד עוף נקי מגידים וחתוך לפיסות בינוניות (כל פיסת כבד ל-2-3 חלקים
750 גרם בצל חתוך לחצאי עיגולים(לחצות הבצל לרוחב ואז פרוסות)
כף סוכר חום(אפשר גם לבן)
שמן לטיגון
1/4 כוס יין (רצויי מתקתק)
מלח פלפל
פרוסות לחם לבן או חלה לבנה כמספר הסועדים
אופן ההכנה
הכנת ריבת הבצל
מחממים מעט שמן ומוסיפים את הבצל ולבשל על אש נמוכה-בינונית כ-45 דקות, לערבב מעת לעת על מנת שלא יחרך. מדובר בבישול ולא בטיגון. בשלב זה הבצל מפריש את הסוכרים. בגמר הבישול יש להוסיף כף סוכר חום/לבן לערבב עד שהסוכר נמס ולהוסיף את היין לתבל במעט מלח ופלפל. התוצר צריך להיות סמיך וצמיג. במידה ויש נוזלים רבים מידיי הגבירו את האש וצמצמו את הרוטב....בזהירות לא לשרוף.
הכנת הכבד
מעט שמן מטגנים את הכבד שיהיה שחום מבחוץ וורדרד בתוכו מדובר בערך ב-5 עד 10 דקות אין בעיה כי יהיה "עשויי טוב" אולם יש לכבד נטיה להתקשות ואזיי טעמו נפגם. מתבלים רק לקראת סוף הטיגון במלח ופלפל.
מהלחם קורצים באמצעות ספל או "רינג" טבעות גדולות ככל שניתן וקולים בתנור רק למידה שהקרום יהפוך קרנצי והתוך רך
הכנת המנה
מניחים עיגול לחם קלויי עליו ריבת בצל ומעל את הכבד בערמה
טיפים ל"מתקדמים" אפשר להחליף את החלם ב"בריוש" אפשר טוסטונים קנויים
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון