חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תירס עם קורקבנים של עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הקורקבנים יש להרתיח בסיר לחץ במשך 15 דקות בערך עד לריכוך העוף. (ניתן גם לבשל אותם רק שזה לוקח יותר זמן). אחרי השליקה , יש לנקות את הקורקבנים מהלכלוך שלהם, ולחתוך אותם לחתיכות בינוניות.
תירס עם קורקבנים של עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הקורקבנים יש להרתיח בסיר לחץ במשך 15 דקות בערך עד לריכוך העוף. (ניתן גם לבשל אותם רק שזה לוקח יותר זמן). אחרי השליקה , יש לנקות את הקורקבנים מהלכלוך שלהם, ולחתוך אותם לחתיכות בינוניות.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 200-300 ג"ר קורקבנים שלוקים, נקיים וחתוכים (הוראות בהקדמה).
- קופסה של פטריות חתוכות מסוננות ושטופות.
- בצל גדול קצוץ בינוני
- חבילת תירס קפוא (סנפרוסט או חברה אחרת)
- כף מלאה פפריקה מתוקה, מלח, פלפל לבן ואבקת מרק
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הקורקבנים ומטגנים מעט.
- מוסיפים את הפטריות המסוננות והתירס.
- מוסיפים את התבלינים ומים לפי הצורך. ( הגובה מעט מעל התירס).
- מבשלים בערך 20 דקות עם מכסה עד לאידוי חצי מכמות המים לרוטב סמיך וטעים.
- מגישים בתוספת אורז לבן בצד.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון