חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטייה עם בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלא את הפסטייה בכל מיני סוגי מילוי. (גבינות, עוף, פירות יבשים, כבד עוף, ירקות ועוד) המתכון הזה הוא אחד ממיני המתכונים שאצרף לאתר. בקרוב........ כל המתכונים עברו בהצלחה ובתאבון גדול בקרב המשפחה והאורחים. מומלץ!
פסטייה עם בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלא את הפסטייה בכל מיני סוגי מילוי. (גבינות, עוף, פירות יבשים, כבד עוף, ירקות ועוד) המתכון הזה הוא אחד ממיני המתכונים שאצרף לאתר. בקרוב........ כל המתכונים עברו בהצלחה ובתאבון גדול בקרב המשפחה והאורחים. מומלץ!
הוראות הכנה
מרכיבים
- 300 ג"ר בשר טחון
- תפוח-אדמה גדול חתוך לקוביות ומבושל במים
- בצל בינוני קצוץ
- כף ג'ינג'ר קצוץ
- 3 שיני שום קצוץ
- מעט פלפל חריף ירוק או אדום קצוץ (עניין של טעם)
- מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת מרק וכורכום
- כ-10 עלי פילו
אופן ההכנה
- לטגן את הבצל והג'ינג'ר עד להזהבה.
- להוסיף את הפלפל החריף והשום לטיגון קל.
- להוסיף את הבשר והתבלינים. לפורר את הבשר לפירורים עד לאידוי המים.
- אחרי טיגון הבשר לכבות את האש. להוסיף את התפו"א המבושל והמסונן ולערבב.
- לוקחים עלה פילו ומורחים בשמן.
- מעל העלה מניחים עוד עלה, לא באותה צורה כמו העלה הראשון ומורחים גם עליו שמן וככה ממשיכים עם כל העלים (בשכבה לא ישרה ומרוחים בשמן). (סה"כ 7 עלים).
- במחבת או בסיר טפלון מורחים מעט שמן ומעל מניחים את העלים המרוחים בשמן ומהדקים לסיר ששולי הבצק פילו כלפי חוץ(כמו פרח).
- בתוך הבצק שופכים את תערובת הבשר ומשטחים.
- סוגרים את שולי הבצק מעל הבשר.
- את שלושת עלי הבצק שנשארו מורחים אחד אחד בשמן ומניחים מעל התערובת ומקפלים את השוליים לתוך דפנות הסיר. (לסגור את הבצק לצורת פשטידה, שלא ישארו דפנות)
- מבשלים את הפסטייה כ-10 דקות על אש בינונית עד להזהבת התחתית. (ללא מכסה).
- הופכים את הפסטייה בעזרת צלחת רחבה יותר מהמחבת ומחליקים בחזרה לסיר לעוד 10 דקות.
- הפסטייה צריכה להיות בין הזהבה להשחמה.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון