הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצלים
למרינדה:
1/4 כוס שמן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק עוף
1/2 1 כפות רוטב סויה
2 כפות צ'ילי מתוק
2 שיני שום כתושות
1 כף פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
לערבב את חומרי המרינדה ולהשרות את חזה העוף כשעה . למי שיש זמן הכי טוב להשאיר לילה במקרר.
לחמם מעט שמן במחבת פסים ולטגן את חזה העוף כ-3 דקות מכל צד.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון