חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בשר ועצמות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשר ועצמות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות
עצמות מח
1 עגבניה מרוסקת
מלח
פלפל שחור
פריקה מתוקה
חוואג' למרק
1 בצל קצוץ
1 כף כוסברה יבשה
צרור קטן של כוסברה טריה
חומוס או שעועית (לא חובה) מושרים לילה במים .
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן עד שמשחים מעט, להוסיף את הבשר והעצמות , לערבב ולטגן
מס ' דקות.
להוסיף עגבניה מרוסקת ותבלינים מלבד הכוסברה הטריה ,לערבב כ-2 דקות , ולהוסיף מים כ-8 כוסות. להוסיף את הכוסברה הטריה.
להביא לרתיחה , לטעום ולשפר תיבול. בשלב הזה אפשר להוסיף חומוס או שעועית לבנה. להנמיך את האש ולבשל כשעתיים עד שהבשר מתבשל.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון