הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- חצי כפית מלח
- כפית סודה לשתייה
- 120 ג"ר חמאה מומסת
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- 2 בננות בשלות, חתוכות לחתיכות קטנות
- כפית תמצית וניל
- ניתן להוסיף אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
- במיקסר מערבבים את החמאה עם הסוכר הלבן והחום לתערובת רכה ואחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, המלח, האגוזים והסודה לשתיה.
- למיקסר מוסיפים את הביצים, הבננות והוניל ומערבבים לאט.
- בהדרגה מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת אחידה.
- משמנים את תבניות המאפינס (לסיליקון אין צורך בשימון).
- ממלאים את שקעי המאפינס כמעט עד הקצה.
- ניתן לפזר מעל מעט מהאגוזים.
- אופים בערך 25 דקות.
- מקררים כ-5 דקות ואוכלים לצד נס קפה.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון