חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות קנמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג של סופגנית שונות מעט מהרגילות. כייף לשדרג מידי פעם.
סופגניות קנמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג של סופגנית שונות מעט מהרגילות. כייף לשדרג מידי פעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 5 וחצי כוסות קמח
- 2-3 כפות שמרים יבשים
- חצי כוס סוכר
- 2 ביצים
- כוס חלב פושר
- חצי כפית קנמון טחון
- 60 ג"ר חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
- שמן לטיגון
לציפוי:
- חצי כוס סוכר
- חצי כפית קנמון טחון
אופן ההכנה
- במיקסר מניחים את הקמח, השמרים, הסוכר, הביצים, החלב והקנמון, עד שנוצר בצק אחיד.
- מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה ולשים עוד כמה דקות עד שהחמאה נבלעת לבצק, והמרקם חלק וגמיש.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים להתפחה בערך שעה, עד להכפלת נפח הבצק.
- מקמחים תבנית אפיה גדולה.
- מניחים את הבצק על משטח מקומח וקורעים ממנו פיסות בקוטר בערך סנטימטר וחצי (בגודל של כדור גולף) ומגלגלים בידיים מקומחות.
- מסדרים את הכדורים בתבנית ברווחים גדולים.
- מכסים את התבנית במגבת מטבח ושוב מתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחממים שמן עמוק בסיר. כשהשמן חם, מניחים בתוכו בערך בין 4-6 סופגניות (לא בצפיפות) ומטגנים משני הצדדים לגוון זהוב ויפה. ומניחים על נייר סופג.
- הציפוי: בקערה מערבבים את הסוכר והקנמון.
- טובלים את הסופגניות החמימות בתערובת הסוכר ומגישים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון