הוראות הכנה
מרכיבים
- רבע כוס שמן זית
- חצי ק"ג חזה עוף חתוך ל"אצבעות"
- 4 תפוחי-אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות של 1 ס"מ
- מעט אגוז מוסקט מגורר
- כף רוזמרין קצוץ
- מלח ופלפל שחור
- 4 כפות בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
- מחממים את השמן ומטגנים את רצועות חזה העוף.
- מוציאים ומניחים בצד.
- מטגנים את תפוחי-האדמה באותו השמן עד שהם זהובים ורכים.
- מוסיפים את התבלינים (ללא הבצל הירוק).
- מוסיפים את אצבעות העוף ומטגנים עוד בערך 2 דקות.
- מגישים שמעל מפוזר הבצל הירוק הקצוץ.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: הילדים שלי
שתף את המתכון