הוראות הכנה
מרכיבים
- 8 שוקי עוף (הוראות בהקדמה)
- כוס פירורי לחם
- 3 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים גס (טימין, בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו)
- כוס קמח
- 2 ביצים טרופות טוב
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- למעבד מזון מכניסים את פירורי הלחם ועשבי התיבול וטוחנים.
- מחממים שמן במחבת רחבה.
- טובלים את השוקיים בקמח, מנערים היטב וטובלים בביצה. ממשיכים ומצפים בפירורי הלחם ומטגנים את השוקיים מכל הכיוונים לצבע זהוב.
- אחרי הטיגון מסדרים את השוקיים המטוגנים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.
- מומלץ להגיש על אורז לבן.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון