חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פול ירוק עם נתחי טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קר וטעים. שדרוג לטונת שימורים. אם משתמשים בפול טרי, מבשלים אותו במי מלח רותחים במשך 5 דקות, מסננים וטובלים במים קרים. רצוי לקלף אותם .
סלט פול ירוק עם נתחי טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קר וטעים. שדרוג לטונת שימורים. אם משתמשים בפול טרי, מבשלים אותו במי מלח רותחים במשך 5 דקות, מסננים וטובלים במים קרים. רצוי לקלף אותם .
הוראות הכנה
מרכיבים
- 3 כוסות גרגירי פול ירוק טרי או קפוא קלופים
- 1 בצל אדום קצוץ דק
- 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 1 פלפל אדום חריף פרוס לטבעות
- 1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
- 4 כפות נענע טרייה קצוצה
- 1 כפית קליפת לימון מגורדת
- ¼ כוס מיץ לימון
- 1/3 כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 2 קופסאות שימורים של טונה מסוננות
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים (לא כולל הטונה) ומתבלים לפי הטעם.
- מניחים את סלט הפול במרכז צלחת הגשה ומעל מפזרים את הטונה שהיא מפוררת.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון