הוראות הכנה
מרכיבים
- 3 כוסות גרגירי פול ירוק טרי או קפוא קלופים
- 1 בצל אדום קצוץ דק
- 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 1 פלפל אדום חריף פרוס לטבעות
- 1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
- 4 כפות נענע טרייה קצוצה
- 1 כפית קליפת לימון מגורדת
- ¼ כוס מיץ לימון
- 1/3 כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 2 קופסאות שימורים של טונה מסוננות
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים (לא כולל הטונה) ומתבלים לפי הטעם.
- מניחים את סלט הפול במרכז צלחת הגשה ומעל מפזרים את הטונה שהיא מפוררת.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון