חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקלות גבינה ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה לארוחת ערב גבינות ויין. או לאירוח בשבועות. קצת עבודה אבל שווההההההה!
מקלות גבינה ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה לארוחת ערב גבינות ויין. או לאירוח בשבועות. קצת עבודה אבל שווההההההה!
הוראות הכנה
מרכיבים
- 1 וחצי כוסות קמח
- 100 ג"ר גבינה צהובה מגוררת
- 150 ג"ר גבינת פרמזן מגוררת
- 100 ג"ר גבינת קשקבל מגוררת
- 2 כפות שומשום
- 1 כפית טימין מיובש
- עשבי תיבול מיובשים (ניתן לבחור את התבלינים לפי טעם אישי)
- מלח ופלפל שחור גרוס
- ¼ כפית צ'ילי טחון
- 200 ג"ר חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 4 כפות חלב קר
לציפוי:
- ביצה טרופה
- שומשום, פרג, קצח ומלח גס
אופן ההכנה
- מכניסים למעבד מזון את הקמח, גבינות, שומשום, עשבי התיבול, הטימין, פלפל ומלח והצ'ילי. מעבדים לתערובת דקה.
- מוסיפים את החמאה ומבליעים לתערובת.
- מוסיפים את החלב עד שמקבלים כדור בצק אחיד.
- מכניסים למקרר למשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור פינג פונג.
- מכל כדור יוצרים גליל באורך כ-5 ס"מ ומניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. (ממשיכים עם כל הכדורים).
- על המקלות מורחים ביצה טרופה. מעל הביצה אפשר לפזר שומשום או פרג או קצח והכי טעים זה מלח גס.
- מכניסים את המקלונים למקרר למשך כ-20 דקות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות עד להזהבה.
בתאבון והרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: חברה טובה
שתף את המתכון