הוראות הכנה
מרכיבים
- 400 ג"ר אפונה מסוננת (הוראות בהקדמה)
- ½ כוס "עלי נענע " ללא הגבעולים
- 2 כוסות מרק צח (מומלץ ירקות).
- ¼ כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס
- ½ מיכל שמנת לבישול
תוספת להגשה:
- 2 גביעי יוגורט טבעי או שמנת חמוצה
- עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
- מסננים את האפונה מהמים הקרים ומעבירים אותה למעבד מזון.
- מוסיפים נענע, מרק ירקות צח ושמן הזית.
- מתבלים במלח ובפלפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את השמנת לבישול ומעבדים עוד דקה בערך.
- מעבירים את המרק דרך מסננת לקערה.
- מוזגים את המרק לקערות אישיות שבמרכז המרק מניחים כף מהיוגורט ועלי נענע לקישוט.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון