הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 2 שקיות אבקת אפייה
- 3 כפות סוכר
- שקית סוכר וניל
- חצי כפית מלח
- כוס חלב
- 2 כפות חמאה מומסת
- 2 ביצים
- להגשה:
- סירופ מייפל, שוקולד או אבקת סוכר
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל החומרים לבלילה חלקה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- לוקחים כף גדושה מהבלילה ומחיליקים לשמן בעזרת עוד כף.
- מטגנים משני הצדדים עד להזהבת הסופגנית ומניחים על נייר סופג.
- מגישים חם עם סירופ מייפל או שוקולד מעל. אפשר גם אבקת סוכר.
חג שמח ואופטימי
מגיש:
מקור: גיסה מחול
שתף את המתכון