חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות פרמזן ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאוהב לביבות עם גבינה. לאירוח ולשבועות. לשים לב להוראות "זה חשוב"
לביבות פרמזן ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאוהב לביבות עם גבינה. לאירוח ולשבועות. לשים לב להוראות "זה חשוב"
הוראות הכנה
מרכיבים
- ¾ כוס מים
- 100 ג"ר חמאה
-¾ כוס קמח
- 100 ג"ר גבינת פרמזן או קשקבל מגוררת
- מלח ופלפל לבן
- 3 כפות שמיר קצוץ
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 4 כפות עירית קצוצה
- 4 ביצים
להגשה:
גבינת פרמזן מגוררת דק
אופן ההכנה
-שמים את המים והחמאה בסיר בינוני ומרתיחים עד להמסת החמאה.
- מוסיפים בבת אחת את הקמח והגבינה ומבשלים תוך כדי בחישה על אש נמוכה עד שנוצר בצק שנפרד מדפנות הסיר ומסירים מהאש.
- מתבלים במלח ובפלפל.
- מוסיפים את עשבי התיבול ובוחשים.
- מוסיפים בהדרגהאת הביצים אחת אחרי השניה ומבליעים לבצק. (חשוב להוסיף כל ביצה בנפרד).
- מאחסנים את הבצק במשך שעה במקרר.
- רבע שעה לפני הטיגון מוציאים מהמקרר.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- לוקחים מעט מהתערובת בכפית רטובה (מעט), ומחליקים לשמן בעזרת כפית נוספת.
- מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות.
- מגישים על צלחת הגשה שמעל הלביבות מפזרים מעט פרמזן מגורר דק.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון