חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נסיכת הנילוס בציפוי פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיכת הנילוס בציפוי פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תחמיץ לדג:
4 כוסות מים + רבע כוס חומץ
להשרות את הדג בתחמיץ לפני ההכנה.
- 6 נתחי פילה של דג נסיכת הנילוס
- 2 כפות חרדל אמיתי
- ½1 כפות מיונז
- כף מיץ לימון
- כף בצל מטוגן
- מלח ופלפל שחור
- כף אבקת מרק בטעם עוף
אופן ההכנה
- אחרי ההשרייה של הדג בתחמיץ שוטפים את הדג ומייבשים בנייר סופג.
- בקערה שטוחה מערבבים את כל חומרי התיבול (לא כולל פירורי הלחם ואבקת המרק), עד לתערובת אחידה.
- מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת המרק בקערה נפרדת.
- טובלים כל נתח של דג משני הצדדים בתערובת התיבול הרטובה ואז בפירורי הלחם.
- מחממים מחבת בשמן חצי עמוק.
- מטגנים את הדג משני צדדיו עד שיתקבל צבע זהוב יפה.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מומלץ להגיש עם תבשיל ריזוטו וסלט ירקות או צ'יפס כמו שהילדים אוהבים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון