הוראות הכנה
מרכיבים
תחמיץ לדג:
4 כוסות מים + רבע כוס חומץ
להשרות את הדג בתחמיץ לפני ההכנה.
- 6 נתחי פילה של דג נסיכת הנילוס
- 2 כפות חרדל אמיתי
- ½1 כפות מיונז
- כף מיץ לימון
- כף בצל מטוגן
- מלח ופלפל שחור
- כף אבקת מרק בטעם עוף
אופן ההכנה
- אחרי ההשרייה של הדג בתחמיץ שוטפים את הדג ומייבשים בנייר סופג.
- בקערה שטוחה מערבבים את כל חומרי התיבול (לא כולל פירורי הלחם ואבקת המרק), עד לתערובת אחידה.
- מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת המרק בקערה נפרדת.
- טובלים כל נתח של דג משני הצדדים בתערובת התיבול הרטובה ואז בפירורי הלחם.
- מחממים מחבת בשמן חצי עמוק.
- מטגנים את הדג משני צדדיו עד שיתקבל צבע זהוב יפה.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מומלץ להגיש עם תבשיל ריזוטו וסלט ירקות או צ'יפס כמו שהילדים אוהבים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון