הוראות הכנה
מרכיבים
- 250 ג"ר ביסקוויטים (חבילה אחת)
- 4 כפות אבקת נס קפה
- 2 כפות סוכר
-1/3 כוס מים חמים
-¼ כוס ליקר תפוזים
- 500 ג"ר גבינת שמנת
- מיכל שמנת להקצפה
- 100 ג"ר אבקת סוכר
תבנית של 20X25 ס"מ
אופן ההכנה
- ממיסים את אבקת הנס קפה והסוכר עם המים החמים.
- מוסיפים את הליקר ומערבבים לקבלת רוטב קפה
- במיקסר מקציפים את הגבינה, השמנת, אבקת הסוכר ו-4 כפות מרוטב הנס קפה עד שמתקבל קרם אורירי.
- טובלים את הפתי-בר ברוטב הקפה ומסדרים בתבנית.
- מורחים חצי מכמות קרם הגבינה מעל הפתי בר בשכבה אחידה.
- מעל מניחים שוב שכבת פתי בר טבולה ברוטב הקפה.
- את יתרת קרם הגבינה מורחים מעל הפתי בר בעוד שכבה אחידה וישרה.
- ובפעם האחרונה מניחים שכבת פתי בר טבולה ברוטב הקפה על קרם הגבינה.
- מקררים שעתיים לפני הגשה.
- קלה מאוד להכנה ונחטפת
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון