חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל פול ירוק עם כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל פול ירוק עם כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
- 400 גרם פול ירוק (חצי חבילה של סנפרוסט) - 2 בצלים קצוצים
- 2 שיני שום קצוץ
- כפית עלי טימין
- ½ ק"ג כבד עוף חצוי ונקי
- מלח ופלפל שחור
- פפריקה מתוקה, כמון וכורכום
אופן ההכנה
- להכניס את הפול לסיר עם מים רותחים שהומלחו מעט למשך 10-15 דקות ולסנן.
- מחממים שמן במחבת לטיגון (לא עמוק).
- מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה.
- מוסיפים את שום ומטגנים עוד קצת.
- מוסיפים את הפול והטימין ומתבלים לפי הטעם. אחרי טיגון קל שופכים את התערובת לקערה.
- מוסיפים עוד מעט שמן באותה מחבת ומקפיצים את הכבד (לא לטגן יותר מידי על מנת לא לייבש אותו).
- אחרי טיגון הכבד מוסיפים את תערובת הפול ומטגנים הכל ביחד עוד כמה דקות עד לאיחוד כל הטעמים ביחד.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון