הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח רגיל
גביע שמנת חמוצה.
100-120 גר'' חמאה מומסת.
כוס סוכר לבן [ או חצי, חצי חום (אפשר דמררה)-לבן].
2 ביצים.
3-5 בננות בשלות(תלוי בגודל).
בערך 3/4 חב'' שוקולד צ''יפס איכותי(או שוקולד מריר טוב באותה כמות שבור קטן.
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מרסקים את הבננות למחית ( מרוסק אך לא ממש מחית-בשום אופן לא בבלנדר). מערבבים את הכל חוץ מהחמאה, השוקולד והבננות,
מוסיפים החמאה (עד כאן אפשר במיקסר או בפוד פרוססור), מוסיפים את הבננות ולבסוף את השוקולד.
אופים בחום בינוני (בערך 180) עד שמוכן.
מתאים לתבנית עגולה מס' 24
אפשר לקשט בדמררה, שקדים טחונים/שטרוייסל או כיד הדמיון הטובה עליכם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון