את החצילים יש לקלף ולחתוך לקוביות. (לא לשכוח למלח אותם על מנת להוריד את המים והמרירות) בסיום יש לטגן אותם בשמן עמוק או חצי עמוק. אני נוהגת גם להרתיח את הזיתים הרתחה אחת על מנת להוריד את החמיצות והמליחות המיותרת. אישית אני אוהבת מאוד חצילים. אפשר לעשות עם חצילים כל דבר.
|
|
את החצילים יש לקלף ולחתוך לקוביות. (לא לשכוח למלח אותם על מנת להוריד את המים והמרירות) בסיום יש לטגן אותם בשמן עמוק או חצי עמוק. אני נוהגת גם להרתיח את הזיתים הרתחה אחת על מנת להוריד את החמיצות והמליחות המיותרת. אישית אני אוהבת מאוד חצילים. אפשר לעשות עם חצילים כל דבר.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
- בצל אחד גדול קצוץ
- 2 חצילים בינוניים מטוגנים (הוראות בהקדמה)
- קופסת זיתים ללא חרצנים שטופים ומסוננים
- קופסת רסק עגבניות קטנה
- מעט חומץ (לפי הטעם)
- מלח
- ½ כפית סוכר
- פפריקה חריפה
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל ומוסיפים עליהם את החצילים המטגנים. ממשיכים לערבב עם מעט מים.
- מוסיפים את הזיתים המסוננים ומתבלים עם שאר התבלינים
- ממשיכים לבשל עוד מעט.
- מגישים חם או קר.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון