הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 כוס רצועות כרוב לבן
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
½ פלפל אדום חתוך לרצועות
½ פלפל ירוק חתוך לרצועות
½ פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 שיני שום כתושות
1-2 כפות סויה
½1 כפיות אבקת מרק עוף
½1 כפיות סוכר
¼ כוס מים
1 כף שומשום
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן כרובית וגזר כ-5 דקות, להוסיף פלפלים, וכרוב, לערבב ולטגן עוד כ-5 דקות.
להוסיף שום לערבב כחצי דקה נוספת, להוסיף מים ,רוטב סויה, אבקת עוף , וסוכר לערבב
ולבשל על אש נמוכה כ-5-7 דקות.
לכבות את האש להוסיף 1 כף שומשום ולערבב. מאוד טעים עם אורז לבן.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון