הוראות הכנה
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר
- מרגרינה אחת
- 4-5 כפות מים או חלב
- 1 גבינה לבנה 9%
- ½ כוס סוכר
- 4 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
- 1 חבילת פתי בר שוקולד או וניל (לפי טעם אישי)
אופן ההכנה
- להמיס את השוקולד, המרגרינה, החלב או המים וחצי מכמות הסוכר, בבריכת מים.
- להקציף את החלבונים עם שאר הסוכר.
- להקציף את החלמונים בקערה נפרדת.
- להוסיף את הגבינה ולערבב לתערובת חלקה.
- להוסיף את תערובת החלמונים לחלבונים ולהבליע לתערובת חלקה.
- מניחים נייר אפיה בתבנית. טובלים שכבת ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
- מעל יוצקים את התערובת ומשטיחים.
- מפזרים את השוקולד המומס מעל התערובת ובעזרת סכין יוצרים שמיניות שיווצרו שני צבעים שונים ולא אחידים.
- שוב טובלים בסקוויטים בחלב ומסדרים על התערובת בשכבה אחת.
- מכסים את העוגה בנייר אלומיניום ומכניסים למקפיא.
- אוכלים את העוגה קפואה ופורסים אותה לפי קוביות הביסקוויטים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון