הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף נקי
200 גרם פטל קפוא
100 גרם חמאה
1 בצלצל שאלוט קצוץ
1 שן שום קצוצה
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית מלח
קורט סוכר
אופן ההכנה
ממיסים במחבת 75 גרם חמאה. מוסיפים את הכבדים, השאלוט והשום ומקפיצים יחד עד שהכבדים סגורים. מוסיפים 150 גרם מהפטל, את המלח, הפלפל והסוכר ומקפיצים יחד כשלוש-ארבע דקות. מוסיפים את יתרת החמאה ומקפיצים דקה נוספת. מוסיפים את הפטל הנותר, מערבבים פעם אחת ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון