הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח אוסם תופח
2 כפות סוכר
½2 שמנת חמוצה
2 ביצים
ציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה או קצפת ריץ'
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים. לחמם שמן לטיגון עמוק, כשהשמן רותח להנמיך לאש בינונית
עם כף אחת לקחת מהתערובת ובעזרת נוספת לדחוף לשמן. לטגן לאט משני הצדדים.
לרוטב השוקולד: בסיר לשים את השוקולד שבור לקוביות ואת השמנת לחמם עד שהשוקולד נמס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון