הוראות הכנה
מרכיבים
12 יחידות עוף
1 בצל גדול פרוס לחצאי פרוסות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
2 עגבניות פרוסות
לרוטב:
¼ כוס שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
¾ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
3 כפות צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
1 כף דבש
פטרוזילה יבשה
3 שיני שום כתושות
¼ - ½ כוס יין אדום
אופן ההכנה
לסדר את נתחי העוף בתבנית, לפזר מעל את הבצל, פלפלים ועגבניות.
לערבב בקערית את חומרי הרוטב ולצקת על העוף.
לאפות בחום גבוה 200°c כשעה , להפוך את העוף לפחות פעם אחת .
להנמיך את החום ל-180°c ולהעביר את התנור למצב גריל, כ-20 דקות.
לכסות בנייר כסף ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה. עד שהעוף רך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון