הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
½ כוס סוכר
1 "אינסטנט פודינג שוקולד"
250 מ"ל (חבילה) שמנת מתוקה להקצפה
1 "אינסטנט פודינג וניל"
100 גרם (חבילה) שוקולד מריר
½ כוס חלב
אופן ההכנה
לבסיס:
מפרידים 6 ביצים. מקציפים את החלבונים עם 6 כפות סוכר עד לקבלת קצף אחיד, לאחר מכן מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד שהקצף נעשה צהוב ואז מוסיפים את ה"אינסטנט פודינג שוקולד" ומערבבים. יוצקים לתבנית בקוטר 26 ס"מ ואופים בחום של 180°c עד שקיסם יוצא יבש.
למלית:
מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר וכשמתקבלת קצפת מוסיפים "אינסטנט פודינג וניל" ו-¼ כוס חלב ומקציפים עד לקבלת תערובת חלה.
יוצקים את התערובת על הבסיס לאחר קירור ומניחים במקרר לחצי שעה.
לציפוי:
ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומוסיפים ¼ כוס חלב, מערבבים עד לקבלת צבע אחיד בכל התערובת ושופכים על העוגה לאחר הקירור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון