הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח ( השילוב שלי לעוגיות אלו בקמחים ללא גלוטן הוא:1 כוס קמח "מרמולייט",
1 כוס קמח תפו"א ו-½ כוס קמח אורז... שילוב מצויין)
200 גרם חמאה
4-5 כפות סוכר
2 חלמונים
אופן ההכנה
שמים את הקמח (כדאי לנפות לפניכן) החמאה והסוכר בקערה, או במערבל (מניסיון עדיף ללוש ביידים), עד שנוצרת תערובת פירורית, מוסיפים את החלמונים. ניתן לקרר לשעה כדי להגיע למרקם שקל מאוד לעבוד איתו, אך גם בלי קירור זה יוצא בסדר גמור.
מרדדים את הבצק וקורצים צורות.
על הצורות אפשר לשים סוכר רגיל.
מניחים את הצורות בתבנית ואופים כחצי שעה, עד שיזהיבו.
מוציאים ומקררים,
-בתאבון- 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון