חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נהדרת עם ניחוחות מענגים- פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום brבתוספת בורגול פירות יער ועשבי תיבול br
פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נהדרת עם ניחוחות מענגים- פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום brבתוספת בורגול פירות יער ועשבי תיבול br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 יח' פילה סלמון 200- 250 גר' כ"א
שמן זית לטיגון
2 כפות שמן סומסום
2 כפות תרכיז רימונים
50cc פורט רימונים של יקב רימון
מיץ מ-3 תפוזים + מעט גרידות
מיץ מ-3 לימונים + מעט גרידות
מלח ים
פלפל גרוס דק
מקל וניל חצוי
חופן לואיזה קצוצה
אופן ההכנה
1.לחמם תנור ל- 200°c.
2. לטגן את הדגים במחבת חמה בשמן זית ושמן סומסום. להפוך לכל הצדדים. להוסיף מלח פלפל.
3. הדג קיבל צריבה מכל הצדדים להוציאו לתבנית ולהכניס לתנור 7-10 דקות.
4.על המחבת ללצקת את כל שאר המרכיבים. לצמצם מעט ולתקן טעמים.
5 להוציא את הדגים. לסדר על צלחת הגשה ולצקת מעל את הרוטב.
מגיש: meital_m55
מקור:
שתף את המתכון