חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא אורז וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא אורז וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מים
250 בשר טחון
2 בצלים
שמן זית
מלח , פלפל שחור
בהרט , קינמון
צנוברים קלויים
2 כוסות אורז
אופן ההכנה
הכנת המלית:
להשרות את האורז לחצי שעה ,בינתיים לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד הזהבה ,להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו היטב עד שישנה את צבעו . להוסיף את האורז ,לתבל לפי הטעם ,להוסיף את המים ולבשל על אש נמוכה כעשרים דקות .
לערבב את האורז עם מזלג ולהוסיף את הצנוברים אשר קלינו קודם בנפרד
לתת למלית להתקרר .
הכנת העוף ומילויו:
משרה העוף
שמן זית
מלח ,פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
לערבב את מרכיבי המשרה ולמרוח היטב את העוף מבפנים ומבחוץ עם משרה התבלינים
אפשר להיעזר במברשת .
למלא את פנים העוף במלית האורז ,אני מילאתי גם בחלקו החיצוני של העוף כלומר בין העור לחזה מה שנותן לעוף מראה תפוח ומלא.
להכניס לשקית קוקי ואפשר לשפוך פנימה את שארית המשרה . לחורר את השקית בחלקה העליון ולהכניס לתנור מחומם מראש בחום של 180 מעלות לשעה עד שעה וחצי.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון