חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בננה מדהימות מטוגנות או אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות מתוקות ועתירות באשלגן (מי סופר קלוריות בכלל?!?)
לביבות בננה מדהימות מטוגנות או אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות מתוקות ועתירות באשלגן (מי סופר קלוריות בכלל?!?)
הוראות הכנה
מרכיבים
5 בננות בשלות וקלופות
250 גרם גבינה לבנה
4 כפות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
9 כפות קמח תופח
חופן צימוקים בהירים
שמן לטיגון
אבקת סוכר להגשה
אופן ההכנה
במעבד מזון:
מרסקים את הבננות, מוסיפים את הגבניה, סוכר, ביצה ותמצית וניל, עד לקבלת קרם חלק.
מוסיפים קמח תופח.
אם הקרם אינו סמיך מספיק, מוסיפים עוד כף קמח.
מוסיפים את הצימוקים
מטגנים בשמן חם
או אופים בחום בינוני כ-10-15 דקות
מעטרים באבקת סוכר ומגישים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: יעל גרטי
שתף את המתכון