חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס פירות יבשים ואגוזים ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס פירות יבשים ואגוזים ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
225 גרם קמח תופח [ כוס]
50 גרם קמח מלא
2 כפיות אבקת אפיה
¾ כוס חלב
150 גרם חמאה
3 כפות סוכר חום
כף דבש
2 ביצים
50 גרם אגוזי לוז טחונים
50 גרם אגוזי פאקאן קצוצים גס
50 גרם אגוזי פאקאן מסוכרים קצוצים גס
6 תמרים מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות
2 תאנים חתוכות לקוביות קטנות
3 משמשים יבשים חתוכים לקוביות קטנות
כפית זנגביל טחון
½ כפית פלפל לבן
½ כפית ציפורן טחון דק
¼ כפית קינמון
אבקת סוכר לפיזור אחרי האפיה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c. ובתחתית התנור מניחים כלי עם מים רותחים [ רצוי בכלי אלומיניום חד פעמי].
משמנים היטב תבנית מאפינס [ יחידות קטנות כ 12 או יחידות גדולות 6]
מנפים את הקמח אבקת האפיה והתבלינים לכלי עירבוב.
ממסים בסיר קטן את החמאה הסוכר והדבש בחום נמוך .
מערבבים היטב את החלב והביצים בכלי נוסף.
מערבבים את הפירות היבשים והאגוזים בקערת העירבוב [ הקמח וכו] ומוסיפים את כל החומרים לקערה אחת בוחשים היטב עד קבלת עיסה אחידה .
מחלקים למנות תבנית האפיה ואופים כ 20 דקות [ עד קיסם יבש ]
מצננים מעט מפזרים אבקת סוכר מעל
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון