הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג פול מצרי
2 בצלים
חבילת פטרוזיליה או כוסברה (לפי העדפה אישית)(אני מערבב גם וגם)
6-10 שיני שום
כפית סודה לשתיה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
משרים את הפול המצרי במים לפחות 24 שעות (כמה שיותר יותר טוב)
כל 12 שעות מומלץ להחליף מים לאחר שמחליפים מים בפעם האחרונה מוסיפים את הכפית סודה לשתיה ונותנים לזה מספר שעות ואז מתחילים בעבודה
טוחנים את הפול המצרי במטחנת בשר ואת הבצלים ואת חבילת הפטרוזיליה ואת שיני השום טוחנים גם כן מערבבים את כל התערובת יחד עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לוקחים את הכמות שרוצים להכין ואת השאר מכניסים למקפיא
מכדררים מהתערובת מספר כדורים ומטגנים בשמן נותניים לזה השחמה משני הצדדים וכדורי הפלאפל מוכנים
ואז כל אחד עושה מה שהוא רוצה פיתה לאפה צ'יפס סלט מה שבא לכם
בתאבון !!!
מגיש:
מקור: מהבית
שתף את המתכון