חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל טעים פטישים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון טעים רצח לחזה עוף מושרה ביין בטעם פיקנטי
שניצל טעים פטישים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון טעים רצח לחזה עוף מושרה ביין בטעם פיקנטי
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף לאחר הפשרה או טרי
יין אדום יבש או חצי יבש
פירורי לחם אפשר גם שומשום
גרגירי צ'ילי חריף
שמן קנולה או סויה
אופן ההכנה
לוקחים את החזה עוף ומשרים אותו בתוך היין למשך מספר דקות כמה שיותר יותר טוב
מערבבים את פירורי הלחם וגרגירי הצ'ילי החריף
מרתיחים את השמן במחבת פסים (כמות קטנה של שמן)
או מרתיחים את השמן במחבת רגיל (שמן עמוק)
לוקחים את נחזה לאחר ההשריה ושמים עליו את התערובת של הצ'ילי והפירורים
ומטגנים את החזה עוף עד שמזהיב ומשחים מעט משני צידיו מוציאים וסופגים את השמן בעזרת נייר סופג ובתאבון !!!
ללקק את האצבעות אפשר לאכול עם כל תוספת שבא לכם צ'יפס פתיתים פסטה או כל דבר אחר תהנו!!!
מגיש: אלילוקו
מקור: אני
שתף את המתכון