הוראות הכנה
מרכיבים
6 פילטיםמנות דג נסיכהטונהדניסלוקוסבורי
6-8 שיני שום פרוסות
2 גמבות אדומות
1 פלפל חריף
1 עגבניה
1 תפו"א
לימון כבוש
צרור כוסברה
מלח,פלפל לבן,פפריקה וכורכום
שמן זית ומעט מים
אופן ההכנה
מנקים את חתיכות הדג ושורים במעט מלח גס ופלחי לימון
חותכים את הירקות לצורה הרצויה ומנחים בסיר רחב, שתפו"א נכנס ראשון לסיר.
מניחים את חתיכות הדג בין הירקות שבסיר ובוזקים מעל מעט פפריקה וכורכום.
ממלאים מים לחצי גובה ומביאים לרתיחה. מכינים מרינדה של השמן עם התבלינים ומוסיפים לסיר בצורה שווה. מעל הכל מניחים את הכוסברה. מכסים את הסיר בחלקו ומבשלים כ-½ שעה עד שעה (תלוי בכמות הנוזל והכריכה הרצויה) על אש נמוכה מאוד. בזמן הבישול יש לצקת מן הרוטב על נתחי הדג מספר פעמים.
בתאבון !!!
מגיש:
מקור: מרוקאי
שתף את המתכון