הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
1 כוס קמח תופח
5-4 כפות סוכר
3/4 כוס חלב
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
טורפים (עדיף במטרפה ידנית או חשמלית) את הביצה, מוסיפים חלב, סוכר וקמח.
מקפידים שלא יהיו גושים.
במחבת רחבה יוצקים שמן ומחממים. בעזרת מצקת מוזגים מהבלילה לתוך המחבת
לאחר שמשחים הופכים לצד השני.
כך עושים עד שכל הבלילה נגמרת.
מגישים חם עם רוטב מייפל/ שוקולד/ קצפת פירות יער וכד'
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון