חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תירס מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה וטעימה.
פשטידת תירס מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם גרגירי תירס, ללא נוזלים, מקופסאות שימורים או קפוא משקית.
1 חבילת חמאה
2 מיכלי לבן או אשל
4 ביצים
כפית גדושה מלח
מעט פלפל לבן
1 כוס קמח תירס דק
1 חופן גבינה צהובה מגורדת
תבנית פיירקס משומנת 25X35 ס"מ.
אופן ההכנה
ממיסים במיקרו את חפיסת החמאה. מרסקים במעבד מזון את חצי מכמות גרגרי התירס, מוסיפים לתירס הטחון את החמאה המומסת. מוסיפים גם את הביצים, הלבן או האשל, קמח התירס והמלח והפלפל.
מערבבים היטב. מפסיקים את פעולת המעבד.
מוסיפים ידנית את גרגרי התירס הנותרים וחצי מן הגבינה המגורדת. מעבירים לתבנית פיירקס מלבנית (25X35 ס"מ בערך) משומנת קלות. מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינה הצהובה.
אופים בתנור בחום בינוני (180°c) כ-½ שעה, או עד שפני המאפה משחימים והוא יציב למגע. מניחים להתקרר קצת בטרם פורסים למנות. אוכלים חם-פושר , אבל זה נהדר גם קר למחרת, אחרי לילה במקרר.
בתיאבון !
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון