חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות דקות משודרגות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות דקות מבושלות הן תפלות. התוספת שהוספתי הופך אותן לטעימות במעט מאד השקעה.
אטריות דקות משודרגות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות דקות מבושלות הן תפלות. התוספת שהוספתי הופך אותן לטעימות במעט מאד השקעה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילה אטריות דקות
מים רותחים (לפי הוראות הבישול על האריזה)
1 בצל בינוני
1 כף אבקת מרק בצל
4-5 כפות שמן קנולה
מלח (לפי הטעם)
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות לפי ההוראות על האריזה.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם השמן עד להשחמה.
בסוף הטיגון מוסיפים 1 כף אבקת מרק בצל ובוחשים היטב. מטגנים עוד כדקה ומעבירים לקערת פיירקס עם השמן של הטיגון. מסננים את האטריות המבושלות ושוטפים במים קרים.
מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן. טועמים ומתקנים תיבול עם מעט מלח.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון