חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א ,פטריות פורטבלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפו"א ,פטריות פורטבלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות כ- 3 ס"מ
5 שיני שום קצוצות
100 גרם חמאה או מרגרינה
2 כפות אבקת מרק עוף
250 גרם פטריות פורטבלה חתוכות כ- 3 ס"מ
מלח,פלפל שחור טחון
פטרוזיליה טרייה
אופן ההכנה
שמים את החמאה או המרגרינה במחבת גדולה ועמוקה, מטגנים את השום, מוסיפים את תפוחי האדמה, מטגנים ומערבבים מדי פעם, עד שתפוחי הדמה משחימים. מוסיפים את הפטריות, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומטגנים תוך כדי ערבוב .מכסים את הכלי בנייר כסף ואופים בחום של 180°c במשך כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון