חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טמפורה (בלילה לציפוי פריך)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טמפורה הינה בלילה בנוסח אסייאתי המיועדת לצפות מיני ירקות לפני הטיגון בשמן עמוק, brמה שנותן מעטה פריך וטעים.
טמפורה (בלילה לציפוי פריך)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טמפורה הינה בלילה בנוסח אסייאתי המיועדת לצפות מיני ירקות לפני הטיגון בשמן עמוק, brמה שנותן מעטה פריך וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם קמח
1 כוס מי סודה קרים מאוד
½ כפית מלח
אפשר גם להוסיף חלמון ביצה, לעיבוי הציפוי
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
בוחשים קלות את מרכיבי הבלילה. הבלילה לא צריכה להיות חלקה לגמרי, גושים קטנים ממש לא יפריעו. מניחים בצד לכמה דקות.
טובלים בבלילה את הירק שרוצים ומטבילים בשמן עמוק רותח, מוציאים בעזרת כף מחוררת
לאחר שמזהיב.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון