הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר בשר בקר טחון. (150 גרם לכל המבורגר, אפשר אם רוצים להגדיל את הכמות מעט)
ביצה
2 כפות קטשופ
מעט רוטב סויה
כף פרורי לחם
מלח פלפל
לחמניות עגולות להמבוגר
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר , הביצה, פירורי הלחם, הקטשופ והתבלינים לעיסה אחידה.
יוצרים 2 קציצות ומשטחים מעט.
מטגנים בשמן (לא עמוק מדי) את הקציצות משתי הצדדים עד שהקציצות שחומות ויפות. (בערך דקה וחצי כל צד).
פורסים את הלחמניות ומכניסים את הקציצה ללחמניה. מוסיפים את התוספות והממרחים שאוהבים שאוהבים.
תוספות מומלצות: קטשופ/מיונז/חרדל , חסה /בצל מטוגן/עגבניה/מלפפון חמוץ
להגיש עם צ'יפס/ סלט טרי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון