הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפו"א גדולים קלופים
1 כף פירורי לחם
2 כפות שמן קנולה
פלפל
מלח
פפריקה
אופן ההכנה
1. לחתוך את התפו"א לריבועים ולשים בקערה .
2. לערבב פירורי לחם עם שמן מלח פלפל ופפריקה.
3. להוסיף לקערה עם תפו"א לערבב ולהעביר למחבת על אש בינונית ,לערבב כל כמה דקות וכאשר תפו"א הופכים להיות רכים מגבירים את האש כדי שהתפו"א ישחימו.
4. מעבירים לצלחות הגשה ונהנים מתפו"א פריכים.
5. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון