הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא
1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
2 כוסות מים
אופן ההכנה
להשרות את האורז כשעתיים במים, לשטוף ולסנן.
לטגן בצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה להוסיף בטטה ופלפל אדום
לערבב מספר דקות יחד.
להוסיף את האורז , הפטרוזיליה והתבלינים לערבב ולהוסיף מים, להביא לרתיחה ראשונה בסיר
מכוסה חלקית, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל כ-45 דקות עד שהמים נספגים באורז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון