חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק הודו ופול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגשה על אורז לבן.
סטייק הודו ופול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

להגשה על אורז לבן.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי סטייק הודו
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
3 שיני שום פרוסות
1 כפית אבקת מרק עוף
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
¾ כפית כורכום
¾ כפית כמון
3-4 עלי דפנה
1 כוס פול ירוק של סנפרוסט
½ כוס מים
אופן ההכנה
לטגן בשמן בצל עד להזהבה להוסיף את השום ולערבב יחד כחצי דקה, להוסיף את נתחי ההודו
ולטגן מכל צד עד שהבשר משנה צבע.
להוסיף תבלינים , עלי דפנה וחצי כוס מים , לערבב ולבשל על אש בינונית כ-30 דקות.אם יש צורך
להוסיף מעט מים במהלך הבישול.
להוסיף את הפול , לערבב ולבשל עוד 15 דקות.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון