הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית יפה
לבצק הבירה:
¾ כוס בירה לבנה
1 כוס קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כף שמן
מעט אבקת מרק עוף לזריה על הכרובית לפני טיגון
שמן לטיגון עמוק
מחבת לטיגון עמוק
אופן ההכנה
להפריד את הכרובית לפרחים (לקצוץ קנה)
לבשל במים רותחים כ-5 דקות (הכרובית צריכה להיות רכה אך יציבה. (בשול יתר יגרום להתפוררות הפרחים)
לסנן ולשפוך את מי הבישול. לקרר את פרחי הכרובית המבושלים.
להכין את בלילת בצק הבירה (רצוי במעבד מזון עם להב פלדה) עד שתהיה אחידה. להעביר לקערית עמוקה. לפזר מעט אבקת מרק עוף על פרחי הכרובית המבושלים לפני הטיגון.
לחמם שמן עמוק במחבת וכאשר השמן חם לטבול את פרחי הכרובית בבלילה ולטגן עד שישחימו משני הצדדים.
להגיש חם , הכי טעים מיד בגמר הטיגון.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון