הוראות הכנה
מרכיבים
חצי רולדת בשר (כתף מרכזי) חתוך לחתיכות בינוני קטן
2 בצלים גדולים
2 חבילות כוסברה (ניתן לשלב חבילה כוסברה + חבילה פיטרוזיליה)
4 כוסות אורז
מלח, פלפל,כורכום, כמון
שמן
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שנהיה שקוף.
להוסיף את חתיכות הבשר ולטגן יחד.
להוסיף כ-3 כוסות מים ולבשל היטב את הבשר עד שמתרכך (כשעה + )
להוסיף את הירק (לאחר שנקצץ היטב)
לבשל יחד כ-10 דקות.
להוסיף ¾ כף מלח
½ כפית פלפל וכמון
½ כף כורכם.
לבשל כ 5 דקות
להוסיף 4 כוסות אורז
6 כוסות מים
לערבב ולבשל כמו כל אורז
בתאבון.
מגיש:
מקור: יהודית אלקלעי
שתף את המתכון