חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גריסי פנינה בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גריסי פנינה בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גריסי פנינה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית (לטיגון הבצל)
מלח
פלפל שחור
א.מרק עוף
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
שמיר קצוץ ( לא חובה)
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לשטוף את הגריסים ולסנן. לטגן את הבצל בשמן זית עד שמשחים , להוסיף את השום ולערבב
כחצי דקה נוספת.
להוסיף את הגריסים, לערבב. להוסיף תבלינים , עשבי תיבול ומים לערבב , להביא לרתיחה ראשונה
בסיר מכוסה חלקית. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהמים נספגים והגריסים מבושלים
בערך כ-45 דקות. לערבב מידי פעם במהלך הבישול.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון